Scanbelt Conveyma B.V. is een jonge en dynamische onderneming gespecialiseerd in het aanbieden van logistieke- en procesgerichte oplossingen. Onze jarenlange ervaring en kennis opgedaan in de branche maken het mogelijk u een compleet pakket aan componenten voor te schotelen.


Door ons uitgebreide leveringsprogramma zijn wij in staat om u voor elk proces of logistiek vraagstuk de juiste aanbeveling te doen. Of het nu gaat om een transportband, ketting, tandriem of modulaire band: wij weten als geen ander dat elk proces zo zijn specifieke wensen en behoeftes heeft. Doelgericht en afgestemd op uw wens zullen wij samen met u altijd de beste oplossing vinden.


Betrouwbaar, loyaal, flexibel en creatief

Kernwoorden die ten grondslag liggen aan een goede relatie met onze klanten zijn betrouwbaarheid, loyaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Het verschil maken is onze sleutel tot succes en dat doen we onder andere door:

  • het aanbieden van een “one stop shop” leveringsprogramma tegen een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding
  • het zijn van een betrouwbare partner voor wie geldt: “Afspraak is afspraak”
  • het hanteren en nakomen van korte lijnen en levertijden
  • een flexibele instelling en snelle reactietijd, 24/7 bereikbaar
  • sterk zijn in bedenken en uitwerken van custom-made oplossingen

 

Heeft u interesse in onze producten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel naar 0180 471 210 of 06 5116 1818 of mail ons op info@scanbelt-conveyma.nl.