PU V-snaren / transportketting voor de houtbewerkings-industrie

Een groot voordeel van ons “one-stop-shop” leveringsprogramma is dat veel artikelen die wij leveren in eenzelfde project toegepast kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is de combinatie van onze (RVS) Transportkettingen en PU V-snaren. 

 

Voor een groot houtverwerkingsbedrijf in het midden van het land, welke duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten maakt, leverden wij zowel de RVS transportkettingen als de PU V-snaren. De transportinstallaties van deze OEM maken nu dus gebruik van ketting- en V-snaren transport.

Het transportproces 

Het ruwe product wordt aangevoerd via kettingtransport. De RVS kettingen zijn oersterk en zeer slijtvast, waardoor deze weinig onderhoud behoeven en een lange levensduur hebben.

 

Het bewerkte product, eindproduct of halffabricaat wordt afgevoerd via snarentransport. De Polyurethaan V-snaren worden ingezet tussen overnames van systemen. De zachte toplaag zorgt dat het product niet beschadigt. Door de flexibiliteit zijn deze onder voorspanning te monteren en hoeven zo niet meer na gesteld te worden waardoor een compacte bouwvorm mogelijk is.

 

Zowel ketting als V-snaar zijn in geval van nood eenvoudig door de eindklant te monteren en demonteren waardoor eventuele productiestilstand tot een minimum wordt beperkt.

De juiste oplossing voor elk proces

Bent u op zoek naar een transportoplossing die helemaal aansluit op uw specifieke productieproces? Overleg dan eens met ons. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden en ons uitgebreide leveringsprogramma. Neem vooral contact met ons op!